Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ

July 11, 2019
82 Views

Ευχαριστημένος με τη διάθεση των παικτών του στο φιλικό με το Αμβούργο (1-1) εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ προανήγγειλε αποφάσεις σχετικά με τον περιορισμό του ρόστερ.

«Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφορικά με την εικόνα του φιλικού είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών είπε: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Τέλος, για την κατάσταση του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του είπε: «Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση, θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».