Εβδομάδα… Φορτούνη στον Ολυμπιακό

June 3, 2019
281 Views

Εκτός από το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, άλλο μία υπόθεση που εξακολουθεί να απασχολεί στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι εκείνη του Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και αρχηγός του Ολυμπιακού έχει συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου για νέο συμβόλαιο, χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία μέχρι σήμερα.

Την ίδια στιγμή, η Γουέστ Χαμ έχει εκδηλώσει το πιο έντονο ενδιαφέρον (μαζί με τη Φενέρ) για τον Τρικαλινό άσο.

Τα «σφυριά», μάλιστα, δείχνουν αποφασισμένα να επανέλθουν με νέα πρόταση για τον Φορτούνη, η οποία θα ξεπερνάει τα 18 εκατ. ευρώ και τότε μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν ομάδα και ποδοσφαιριστής.

Σημαντικό ρόλο στο ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου έχει παίξει, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η παρουσία του Μάριο Ουσίγιος ως τεχνικού διευθυντή που έχει μεταφέρει τα καλύτερα στους διοικούντες.

Από την πλευρά του, ο Φορτούνης παρακολουθεί τις εξελίξεις, σίγουρα το φλερτ μίας ομάδας από την Premier League τον κολακεύει, αλλά από την άλλη γνωρίζει πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται, στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο και μετά το παιχνίδι με την Ιταλία εκτιμάται πως υπάρξουν εξελίξεις για το τελικό ραντεβού του εκπροσώπου του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.