Προχωρά τις υποθέσεις Βράνιες και Πέτερσον η ΑΕΚ

May 20, 2019
294 Views

Η ΑΕΚ κινείται πλέον δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή της. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει προχωρήσει αρκετά τις υποθέσεις του Όγκνιεν Βράνιες και του Κρίστοφερ Πέτερσον.

Οι συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον Βόσνιο στόπερ είναι δεδομένες και πέρα από τη δόση που οφείλουν οι Βέλγοι στην ΑΕΚ από την αγορά του, στο τραπέζι έχει πέσει και το θέμα του συμβολαίου του παίκτη. Είναι προφανές πως η «Ένωση» δεν θέλει να επωμιστεί το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη και θα πρέπει ο ίδιος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να επιστρέψει στην Αθήνα, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.

Όσον αφορά στον Σουηδό εξτρέμ, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τη Χέρακλες, που παρότι ενεργοποίησε το +1 στο συμβόλαιό του και τον δεσμεύει μέχρι το 2020, συζητά το ενδεχόμενο πώλησής του. Οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν, καθώς ο 24χρονος άσος είναι σίγουρα μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» για τους δύο ακραίους που θα αποκτήσουν. Η άλλη είναι ο Ντάρβιν Ματσίς, που δεν θα παραμείνει στην Κάντιθ όπως διεμήνυσε στους Ισπανούς η Ουντινέζε, η οποία όμως έχει κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Βενεζουελάνο άσο.