“Παίζει” ξανά του Λουντ για ΠΑΟ

May 19, 2019
215 Views

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ρόμπιν Λουντ, και μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι ο Νίκος Νταμπίζας είχε καταβάλλει σημαντική προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Φινλανδό μέσο να παραμείνει “πράσινος”. Εντούτοις στο οικονομικό δεν τα βρήκαν και ο Σκανδιναβός συνέχισε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Όμως εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα, αλλά έχει κιόλας να ξεκινήσει ως βασικός πριν από τα Χριστούγεννα, με κάποιες ολιγόλεπτες μέχρι τώρα συμμετοχές, προφανώς, να μην τον ικανοποιούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real News”, η τριετής παρουσία του στο “τριφύλλι” δεν έχει διαγραφεί μονοκοντυλιά από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, ούτε η αποτυχία στην περσινή διαπραγμάτευση πέτυχε να αμαυρώσει την εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα. Και μπορεί το συμβόλαιο του Λουντ στην Ισπανία να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τη Χιχόν ανοίγει τον δρόμο για μια νέα κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό ο 26χρονος χαφ εισέπραττε ετησίως 280.000 ευρώ. Ο Νταμπίζας του είχε προτείνει αύξηση, βάσει της οποίας θα αμειβόταν στο εξής με 330.350.000 ευρώ, όμως τότε ο Φινλανδός ζητούσε κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο και οι συζητήσεις σταμάτησαν. Αν στη νέα επαφή διαπιστωθεί σύγκλιση απόψεων, δεν αποκλείεται επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια.