Σούπερ πρόταση του ΠΑΟΚ στον Σάκχοφ

May 19, 2019
276 Views

Να κρατήσει στην Τούμπα τον Εβγέν Σάκχοφ θέλει ο ΠΑΟΚ.

Αυτό η ΠΑΕ το απέδειξε εμπράκτως, με την τελική πρόταση που κατέθεσε στον Ουκρανό μέσο. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει στον 28χρονο ποδοσφαιριστή το ποσό των 700.000 ευρώ ετησίως, καθώς και κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Θυμίζουμε πως ο Σάκχοφ αμείβεται με βάση το τρέχον συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ του προτείνει μία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του που ξεπερνά το 75% συν το κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ο Σάκχοφ, που έχει προτάσεις από τουλάχιστον δύο ομάδες του εξωτερικού, ενημέρωσε τους επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά πως θα απαντήσει στην άκρως δελεαστική πρόταση που του κατέθεσαν ως τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται.

Αν η απάντηση του είναι θετική, τότε θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές και θα απομακρυνθεί οριστικά η προοπτική ανανέωσης του Χοσέ Κάνιας. Αν, όμως, ο Ουκρανός απαντήσει αρνητικά, τότε θα γίνουν πιο ουσιαστικές οι συζητήσεις με τον Ισπανό για την παραμονή του στην Τούμπα.