Αλαφούζος σε Κουρμπέλη: «Εδώ να μείνεις…»

May 15, 2019
165 Views

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκτός από αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι και ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ενώ και ο ίδιος ο παίκτης κατά το παρελθόν δεν είχε κρύψει πως σκέφτεται το εξωτερικό.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει όμως να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με την Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε προσωπική παρέμβαση επί του θέματος, ζητώντας από τον διεθνή αμυντικό χαφ να παραμείνει στην ομάδα και να ηγηθεί εκ νέου της προσπάθειας που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται με καλύτερες προοπτικές φέτος.

Ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν από τώρα με τον παίκτη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και προτίθενται να κάνουν μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή. Η παρέμβαση Αλαφούζου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, θέλοντας να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας και το πόσο σημαντικό μέρος του αποτελεί.