Στη λίστα της Παρί ο Ντε Χέα

April 26, 2019
201 Views

Η γαλλική ομάδα, που είδε άλλη μια φορά τη μεγάλη της επένδυση να πηγαίνει ευρωπαϊκά… στο βρόντο, μπορεί να ξεκινήσει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της ξεκινώντας από τη θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τη «Sport Mediaset», οι πρωτευουσιάνοι μπορεί να ετοιμάζονται να φέρουν τον Νταβίντ Ντε Χέα, βρίσκοντας μια πιο σταθερή λύση για πολλά χρόνια, έναντι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 41χρονος πορτιέρο έχασε άλλη μια ευκαιρία να κερδίσει το Champions League και ίσως να είναι η τελευταία του, καθώς αν αποκτηθεί βασικός παίκτης στη θέση του, με τον Αρεολά αναπληρωματικό, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του. Κάπου εκεί, έρχεται η Γιουβέντους, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ετοιμάζει πρόταση στον Μπουφόν.

Η πρόταση αυτή δεν αφορά, βέβαια, να αγωνιστεί στην ομάδα ξανά, αλλά να αναλάβει πόστο εντός της διοίκησης. Οι «Μπιανκονέρι» έχουν αποδείξει, ότι εκτιμούν και αναγνωρίζουν όσους δόξασαν την φανέλα τους, με τον Πάβελ Νέντβεντ για παράδειγμα να βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου σήμερα.

Ο ιδιοκτήτης, Αντρέα Ανιέλι, σκέφτεται να προτείνει κάποια θέση στον Ιταλό τερματοφύλακα, εξασφαλίζοντάς τον μετά το τέλος της καριέρας του και δεν αποκλείεται το χρονικό σημείο να είναι ιδανικό, ειδικά αν η Παρί προχωρήσει τελικά για την απόκτηση «άσου».