Στηρίζει Δώνη-Νταμπίζα ο Αλαφούζος – «Μεγάλη επιστροφή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού»

April 24, 2019
94 Views

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σιγά-σιγά προς τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με τη διοίκηση του συλλόγου να εμπιστεύεται τα ίδια πρόσωπα.

O Γιάννης Αλαφούζος, παρότι αναζητά τη διάδοχη κατάστασή του στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, παρακολουθεί την πορεία της ομάδας και δεν κρύβει τη στήριξή του προς τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, όντας σε επικοινωνία μαζί τους και επιθυμώντας να συνεχίσουν οι πράσινοι να πορεύονται με τους δύο στο «τιμόνι».

Ο τεχνικός διευθυντής δουλεύει με μικρό μπάτζετ, όπως το 2013, χωρίς να εκφράζει δημόσια παράπονα και αρκούμενος σε αυτά που έχει, τα συμφωνηθέντα τηρούνται και αυτά είναι πράγματα που αρέσουν στον μεγαλομέτοχο.

Παράλληλα, μοναδικός «αστερίσκος» είναι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, με τον Αλαφούζο να μην επιθυμεί να ξεπεραστούν τα συμφωνηθέντα. Θεωρεί, βέβαια, τον Δώνη ως πιο ικανό να υλοποιήσει το πλάνο που σχεδιάστηκε από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει συζήτηση για το ύψος των οικονομικών δυνατοτήτων που θα έχει μαζί με τον Νταμπίζα.

Την ίδια ώρα, έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να αναλάβει την Ακαδημία των πράσινων, όπου και ήταν από το 2008 μέχρι το 2012, όταν και ο Παναθηναϊκός κατέγραψε επιτυχίες, καθώς κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με την Κ17 και ένα πρωτάθλημα με την Κ20.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όμως, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει «κλειδώσει», αλλά οι πιθανότητες επιστροφής του «Ινδιάνου» είναι αρκετές.