Σύσκεψη κορυφής για τις μεταγραφές στο λιμάνι

April 17, 2019
198 Views

Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στο μεγάλο λιμάνι έχουν βάλει μπροστά την εφαρμογή του πλάνου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις και προχωρούν τον σχεδιασμό για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστική περιόδου, με ξεκάθαρη στόχευση στο μεταγραφικό πεδίο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σύσκεψη κορυφής που έγινε στο μεγάλο λιμάνι με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κριστιάν Καρεμπέ να συζητούν με υψηλόβαθμα στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού τα είπε στα γραφεία της ομάδας γι’ αρκετή ώρα με τους ιθύνοντες των πειραιωτών, σε μια συζήτηση που η ατζέντα είχε και μεταγραφικής φύσης θέματα.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τις κινήσεις που θα κάνει για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του και στην σύσκεψη κορυφής τέθηκαν στο τραπέζι ονόματα παικτών αλλά και οι προτεραιότητες σε ότι αφορά τις θέσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τις προτάσεις του και στο μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν τις επαφές τους, έχοντας πάρει τις πρώτες αποφάσεις.

Όπως προαναφέραμε απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της Super League θα υπάρξει και νέα σύσκεψη κορυφής στο μεγάλο λιμάνι για μεταγραφικής φύσης θέματα.

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου τους για τη νέα σεζόν.