Δυσκολεύει η πώληση Μπουζούκη

April 17, 2019
166 Views

Η σεζόν έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα για τον Γιάννη Μπουζούκη, με τον Παναθηναϊκό να έχει χάσει έναν εκ των διακριθέντων παικτών του σε αυτήν.

Ο Έλληνας επιτελικός μέσος ταλαιπωρείται από το σύνδρομο των κοιλιακών και οφείλει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μονοπάτια για την αποθεραπεία του, όπως έγινε γνωστό από χθες.

Η μία είναι να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή, με την περίπτωση αυτή να κερδίζει πόντους μόνο αν δουν στο τριφύλλι ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου έχει σημειώσει πρόοδο στις θεραπείες, αποφεύγοντας έτσι το χειρουργείο.

Η δεύτερη, ασφαλώς, είναι το νυστέρι και σε αυτή την περίπτωση ο Μπουζούκης θα χρειαστεί να λείψει από τη δράση για περίπου τρεις μήνες. Αν προτιμηθεί αυτή η λύση, θα σημαίνει ότι το τεχνικό επιτελείο των πράσινων θέλει έτοιμο τον 21χρονο παίκτη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Το σίγουρο είναι πως το θέμα της πώλησής του δυσκολεύει με αυτό τον τρόπο, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ενδεχομένως να τον καλεί για ανανέωση συμβολαίου, με στόχο την εξέλιξη του την επόμενη σεζόν.