Αστρονομική αύξηση ζητάει ο Ντε Χέα

February 11, 2019
124 Views

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα τις διεργασίες για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας γνωρίζει την αξία του και έχει στα χέρια του αρκετά διαπραγματευτικά όπλα τα οποία τον έχουν ωθήσει να ζητήσει ένα συμβόλαιο της τάξης των 350 χιλιάδων στερλινών ανά εβδομάδα.

Εάν και εφόσον ο σύλλογος του Μάντσεστερ ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, τότε ο Νταβίντ Ντε Χέα θα αποτελεί τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας του, πίσω από τον Αλέξις Σάντσεζ. Τη δεδομένη στιγμή οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» παρουσιάζονται επιφυλακτικοί ως προς το να αυξήσουν κατά 150 χιλιάδες στερλίνες ανά εβδομάδα τις αποδοχές του Ισπανού τερματοφύλακα, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Τη δεδομένη στιγμή ο Νταβίντ Ντε Χέα αμοίβεται με 200 χιλιάδες στερλίνες ανά εβδομάδα ωστόσο επιθυμεί τη γενναία αυτή αύξηση αφού έχει καταφέρει να ανελιχθεί στην ελίτ των τερματοφυλάκων ανά το παγκόσμιο.