Το πρέσιγνκ του Ατρομήτου στον Ουάρντα και η Γουέστ Μπρομ

January 17, 2019
306 Views

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ατρόμητο, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του Περιστερίου και μάλιστα την περασμένη Δευτέρα είχε ραντεβού με τον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο Ουάρντα στη συζήτηση που είχε με τον Αυστριακό προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Ο Αιγύπτιος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ και περιμένει πρόταση από τη βρετανική ομάδα. Η Γουέστ Μπρομ, πάντως, πολύ δύσκολα θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, καθώς ο Ουάρντα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ως εκ τούτου για να αγωνιστεί στην Αγγλία θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας. Για να πάρει την περίφημη άδεια θα πρέπει να έχει συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την τελευταία διετία με την εθνική του ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή ο Ουάρντα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να του χορηγηθεί άδεια και πολύ δύσκολα θα έρθει η πρόταση που περιμένει από το Νησί.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Ατρομήτου, αλλά και ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης προσπαθούν να τον πείσουν ότι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι η επιστροφή του στην ομάδα του Περιστερίου. Το θέμα του Αιγύπτιου θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον Νταμίρ Κάναντι να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.

to10.gr