Κούτρης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό»

January 14, 2019
242 Views

Καμία διάθεση για μεταγραφικά σενάρια δεν είχε ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος όπως δήλωσε όλη την εβδομάδα ήταν συγκεντρωμένος μόνο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο διεθνής μπακ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεονάρντο Κούτρης μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται φάσεις. Έπρεπε να μπούμε δυνατά, με πνεύμα νικητή. Το κυριότερο που θέλαμε ήταν να έχουμε πνεύμα νικητή. Θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα για να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι. Το καταφέραμε.

Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το παιχνίδι. Το καταφέραμε, αν και κινδυνέψαμε στο τέλος από κάποιες αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε νωρίς: «Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε. Θέλαμε να σκοράρουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, γιατί αλλιώς θα γινόταν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Όσο περνάει ο χρόνος ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση και εσύ αρχίζεις να αγχώνεσαι. Αυτό ήταν το κύριο μέλημά μας. Μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε».

Για την πρόταση της Τζένοα, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός: «Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Ήμουν συγκεντρωμένος όλη την εβδομάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι δουλειά του μάνατζερ μου και δεν ασχολούμαι με τίποτα τέτοιο».