Άξιος της μοίρας του

December 16, 2018
107 Views

Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο θα δούμε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Κάθε φορά που στον Άρη λέμε ότι τα έχουμε δει όλα, πάντα κάτι συμβαίνει και μας κάνει να αλλάζουμε γνώμη και να λέμε ότι «υπάρχει και αυτό».

Καταρχάς προς τι η απορία που εκφράστηκε από ορισμένους για τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα. Από τον Παναιτωλικό έχασε στην έδρα του ο Άρης, τι περίμεναν, δηλαδή, χειροκροτήματα και αγκαλιές και φιλιά;

Τίποτα δεν προδίκαζε στο πρώτο δεκάλεπτο- τέταρτο της αναμέτρησης αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια. Ναι , στο ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο ποσοστό των γκολ προέρχεται από ατομικά λάθη, αλλά αυτό που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, πραγματικά δεν γίνεται.

Τραγικό λάθος στην φάση που υποδείχτηκε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού. Μπορεί γκολ να μην δέχτηκε ο Άρης , έμεινε όμως με δέκα παίκτες με την αποβολή του Κουέστα και αυτό άλλαξε τελείως την εικόνα της αναμέτρησης. Θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αν ο Άρης έμενε με έντεκα παίκτες, όμως με το αν δεν γίνεται τίποτα.

Στο πρώτο γκολ ο παίκτης του Παναιτωλικού κερδίζει την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα ανάμεσα σε τέσσερις-πέντε παίκτες του Άρη. Ο Άρης, κατάφερε, επίσης, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχτεί γκολ από απευθείας κόρνερ, ενώ πριν από λίγο έχει ισοφαρίσει και το μομέντουμ του αγώνα είναι υπέρ του.

Η ομάδα περνάει μια παρατεταμένη κρίση και το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, είναι η επιστροφή στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα. Ακολουθούν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με τον Εργοτέλη για το κύπελλο και με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Δυο αναμετρήσεις καθοριστικές για το μέλλον του Άρη στους δυο θεσμούς.

to10.gr