Το σήκωσαν οι Legends 2004

December 6, 2018
92 Views

Το σερί καλά κρατεί για τους Legends 2004, οι οποίοι επικράτησαν με 7-4 σε αγώνα 6×6 με τους επίλεκτους Κύπριους πρώην ποδοσφαιριστές στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές και Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρεσβευτής Fair Play Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και θυμήθηκαν τα παλιά.

Τη φιλική αναμέτρηση με τους Cyprus Legends, οι οποίοι αποτελούνταν από τους Χαραλαμπίδη, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Γιασεμάκη, Εγκωμίτη, Θεοδότου, Παναγιώτου, Μαλέκκο, Μιχαήλ, Μακρίδη, Κρασσά, Σατσιά και Χριστοδούλου, παρακολούθησαν μαθητές που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ δεν έλειψαν τα… πειράγματα εκατέρωθεν. Στο φινάλε έγινε η απονομή του τροπαίου στους Legends 2004 και των αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Legends 2004 τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι συνθέσεις:

Legends 2004: Νικοπολίδης, Γκούμας, Μπασινάς, Καφές, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.

Cyprus Legends: Παναγιώτου, Μακρίδης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μιχαήλ, Θεοδότου, Κρασσάς, Εγκωμίτης, Χριστοδούλου, Σατσιάς, Μαλέκκος, Γιασεμάκης.

Leave a Comment

Your email address will not be published.