«Ο Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί λόγω διαφορών με τον Γιαννακόπουλο»

November 20, 2018
274 Views

Μπασκετικό Μέσο του εξωτερικού υποστηρίζει πως ο Τσάβι Πασκουάλ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, εξαιτίας διαφορών του με τον ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υποστηρίζεται δε ότι οι Πράσινοι θα χρειαστεί να καταβάλουν προσπάθεια για να πείσουν τον Καταλανό να παραμείνει, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί απόφαση από μέρους του.

«Ο Τσάβι Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί σύντομα, λόγω διαφορών με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Η απόφαση δεν έχει παρθεί, οπότε ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να τον πείσει», αναφέρει το χαρακτηριστικό tweet του Home of Glory.

Τα παραπάνω φυσικά έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις οποίες πέταξε το «μπαλάκι» στον Πασκουάλ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Η σχετική δήλωση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού: «Το υλικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό, δεν νομίζω ότι χρειάζονται προσθήκες. Αυτό το υλικό άλλωστε ζήτησε και ο προπονητής, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

Παναθηναϊκός για Πασκουάλ: «Προβοκατόρικα μυθεύματα»

Από πλευράς Παναθηναϊκού, πάντως, δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο σενάριο, κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικα μυθεύματα».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα του εξωτερικού που κάνει λόγο για ενδεχόμενο άμεσης παραίτησης του Τσάβι Πασκουάλ από τον Πράσινο πάγκο, εξαιτίας διαφορών του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Αποτελούν προβοκατόρικα μυθεύματα», είναι η χαρακτηριστική απάντηση που δίνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας.

Το χαρακτηριστικό tweet του Home of Glory ανέφερε πως «ο Τσάβι Πασκουάλ ίσως παραιτηθεί σύντομα, λόγω διαφορών με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Η απόφαση δεν έχει παρθεί, οπότε ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να τον πείσει».