Οι μεταγραφές που δικαιούται να κάνει τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός

November 14, 2018
106 Views

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς «έφυγε» κιόλας το 1/3 του πρωταθλήματος και υπάρχει πλέον μια πρώτη διαμορφωμένη εικόνα για τις ανάγκες της ομάδας.

Οι πράσινοι, λόγω της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί το καλοκαίρι, δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς παίκτη. Συνεπώς, δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιον Έλληνα ή ξένο ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως ηλικίας, δίνοντας χρήματα στην ομάδα του.

Επιπρόσθετα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί τον Γενάρη, εν αντιθέσει με ό,τι ίσχυε για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, να αποκτήσει ούτε έναν ξένο παίκτη, ακόμη κι αν είναι δανεικός ή ελεύθερος.

Έτσι, το τριφύλλι δικαιούται να αποκτήσει μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, ελεύθερο ή δανεικό και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων παικτών κάτω των 23 ετών, ελεύθερων ή δανεικών.

Ο Παναθηναϊκός έχει, επίσης, δικαίωμα να προβεί σε απεριόριστες ανανεώσεις συμβολαίων για παίκτες κάτω των 23 ετών και για δύο ανανεώσεις άνω των 23 ετών, αφού δεν τις «ξόδεψε» το καλοκαίρι, οι οποίες εκτός απροόπτου θα είναι των Κουλιμπαλί και Κολοβέτσιου που δεσμεύονται με τους πράσινους μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published.