ΑΕΚ : Αποφόρτιση και δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς

November 13, 2018
112 Views

Συνήθως μια ομάδα μετά από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα επιδιώκει να ξαναμπεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο για να βγάλει αντίδραση. Υπό αυτή την έννοια, η διακοπή του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, διόλου δεν άρεσε στην ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, έπειτα από ένα κύκλο επτά παιχνιδιών σε διάστημα 21 ημερών και με συνολικά 20 επίσημα ματς στα πόδια των κιτρινόμαυρων από την αρχή της σεζόν, κάθε ευκαιρία για ξεκούραση είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.

Γι’ αυτό και Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτή την διακοπή, συνδυάζοντας την ξεκούραση, με τη δουλειά που θέλει να κάνει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού. Με την αποφόρτιση, πάντως, των παικτών του, να αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό της Ένωσης. Εξ ου και δεν υπάρχει σκέψη για κάποιο φιλικό, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Στο πρόγραμμα υπάρχει και ρεπό για τους παίκτες του δικεφάλου για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου που δεν υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος. Ωστόσο, στις ενδιάμεσες προπονήσεις ο Ουζουνίδης έχει σκοπό να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες που έχει εντοπίσει όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published.