Κρέσπο: «Κανένα παιχνίδι στο Europa League δεν είναι εύκολο»

November 8, 2018
149 Views

O Xοσέ Άνχελ Κρέσπο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Πέμπτης με τη Βίντι στην Ουγγαρία τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το μάθημά του και θα βγάλει αντίδραση.

Για την ήττα στην Τούμπα είπε: «Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι, κυρίως από δικά μας λάθη. Ξέρουμε ποια είναι αυτά και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Αύριο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, κρατάμε όλα όσα κάναμε στο παιχνίδι της Τούμπας».

Για το γεγονός ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι το 100ο του στον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτές τις 100 συμμετοχές κι ελπίζω να συνδυαστούν με μία νίκη. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον, τίποτα παραπάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι αυτό που είπα. Να συνδυαστούν με νίκη».

Για το μάθημα που πήρε ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τη Βίντι στην Τούμπα: «Το μάθημα είναι ότι κανένα παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση δεν είναι εύκολο. Αν δεν αντιμετωπίσεις ένα παιχνίδι όπως πρέπει, θα έχεις δυσκολίες κι αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και αύριο”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε με υπεροψία κάποια παιχνίδια, όπως και αυτό με τη Βίντι στην Τούμπα:«Μιλάω για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Στο 0-1 με τον Ατρόμητο είχαμε ευκαιρίες να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι και δεν το κάναμε και μετά ήρθε το 1-1. Αυτό εννοώ, όταν λέω υπεροψία, ότι είχαμε ευκαιρίες για να “τελειώσουμε” το παιχνίδι και δεν το κάναμε».