Το Παράνομο Στοίχημα «έφαγε» τελικά τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό;

November 5, 2018
223 Views

Πολλά έχουν γραφτεί για τον δολοφόνο και τους ηθικούς αυτουργούς που κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, την περασμένη εβδομάδα στη Βούλα, του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, αλλά οι τελευταίες πλήροφορίες φαίνεται πως οδηγούν τη λύση του μυστηρίου αλλού.

Σύμφωνα με πηγές, φαίνεται ότι ο Αυστραλός ήταν αναμεμειγμένος με το παράνομο στοίχημα, καθώς σε στέκια του τζόγου αλλά και στα πενταψήφια ποσά που αλλάζουν χέρια μέσα από πολυδαίδαλες σκοτεινές διαδρομές αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τα κίνητρα της δολοφονίας του 46χρόνου, την περασμένη Τετάρτη, με 6 σφαίρες.

Με βάση πληροφορίες και με δημοσίευμα της Real news, οι οποίες έρχονται από πολλές πλευρές και από ανθρώπους που γνώριζαν το θύμα, εκτός από την εταιρεία security που είχε ιδρύσει μαζί με άλλα τέσσερα ακόμη άτομα το 2015, ο Γιάννης Μακρής τζόγαρε μεγάλα χρηματικά ποσά, πολλών φανατικών παικτών από την Αττική αλλά και την Μύκονο, σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος, η οποία έχει έδρα σε χώρα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Ασία, η οποία μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ανήκε στον ίδιο.

Όπως αναφέρουν πηγές από άτομα που είχαν επαφές και σχέσεις με τον Αυστραλό, ο υπερβολικός πλούτος και η πολυτελή ζωή του η οποία ήταν εμφανέστατη από τις εξόδους και τις διακοπές του, μέχρι και τα πανάκριβα sport αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε, δεν ήταν από την επαγγελματική του δραστηριότητα στην εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας αλλά από τον παράνομο τζόγο με στοιχήματα!

Ο Μακρής κυρίως έπαιζε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τεράστιες αποδόσεις (σύμφωνα με τις πηγές υπήρχαν εγγυήσεις ότι ήταν στημένοι αγώνες) και φυσικά τα ποσά από τα στοιχήματα πολλαπλασιάζονταν.

Μιλώντας στη”Real news, με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επιχειρηματίας από τα νότια προάστια που γνώριζε καλά το 46 χρόνο έκανε λόγο για στοιχήματα που ξεκινούσαν από 20.000 € και σε κάποια περίπτωση έφταναν το ποσό των 200.000 €.

«Είχε συγκεκριμένους πελάτες μου Με μεγάλη επιφάνεια και πάθος με το τζόγο και τα χρήματα που διακινούσε ήταν πολλά» αναφέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και συμπληρώνει ένα στοιχείο που διασταυρώνεται με πληροφορίες που ήδη έχει στη διάθεση της και η ασφάλεια Αττικής.

«Υπήρξαν όμως κάποιες περιπτώσεις που συζητήθηκαν έντονα στον κύκλο των παικτών του παράνομου στοιχήματος ότι δηλαδή ο μακαρίτης δεν πλήρωσε κερδισμένους πελάτες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν προστριβές».

Ακριβώς τέτοιου είδους διάφορες οικονομικές προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών θεωρώντας πιθανό μια τέτοια κόντρα να κατέληξες στην ενέδρα θανάτου στην Βούλα.

Παράλληλα φυσικά εξετάζουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες εταιρείας του στη Μύκονο.