«Βλέπει» Παντελάκη ο Παναθηναϊκός

July 14, 2018
4 Shares 126 Views

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητεί κάθε αξιόλογη περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή κάτω των 23 ετών.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», μια λύση που εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του Επαμεινώνδα Παντελάκη. Ο 22χρονος στόπερ έπαιξε την τελευταία σεζόν δανεικός στον Κισσαμικό από τον Ολυμπιακό, αλλά μένει ελεύθερος. Οι «πράσινοι» παρακολουθούν τον παίκτη και θα αποφασίσουν σύντομα αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Στο μεταξύ, ο Πραξιτέλης Βούρος είναι στα υπόψη για την ίδια θέση, καθώς φαίνεται πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο 22χρονος άσος έχει ρήτρα από τον Ολυμπιακό για να πάει σε άλλον ελληνικό σύλλογο. Αντίστοιχο είναι το πρόβλημα και για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, που θα δοθεί μεν δανεικός από την Άρσεναλ, αλλά σε προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ συν τοις άλλοις ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να εισπράξει μια ρήτρα εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.

Ο Μαρκ Σιφναίος αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ θα ακολουθήσει την προετοιμασία στο Τίλμπουργκ. Εκκρεμεί η διευθέτηση κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων με τα χαρτιά του 21χρονου άσου, που έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, προκειμένου να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή. Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Αργύρη Καμπετσή, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του.

Leave a Comment

Your email address will not be published.