Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

July 12, 2018
115 Views

Πλησιάζουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Είναι ολοφάνερο ότι ο σχεδιασμός της Ένωσης έχει πάει πολύ πίσω, αλλά εκτιμάται ότι τα επόμενα 24ωρα θα προκύψουν νέα πάνω στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου και ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν αποφασίσει ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν «ενέσεις» στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», όπως αναφέρεται στη «Live Sport». H AEK κοιτάζει σε τρία μέτωπα. Αυτό του χαφ, του εξτρέμ και του φορ, για να κλείσει «τρύπες» που δεν γίνεται να… κρύψει και να προχωρήσει με ηρεμία τον μεταγραφικό της σχεδιασμό στη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, υπήρχαν συνεχείς επαφές ανάμεσα στο Κίελτσε, όπου βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μαζί με την ομάδα και την Αθήνα. Ο τεχνικός της Ένωσης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σε κάθε θέση και αναμένεται να ανεβάσει στροφές η πρωταθλήτρια Ελλάδας, έχοντας με αυτόν τον τρόπο και μια εναλλακτική.

Έτσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διήμερο να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις για τουλάχιστον μια υπόθεση, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά σε ποια θέση θα ενισχυθεί άμεσα η ΑΕΚ.

Leave a Comment

Your email address will not be published.