Ντεσάν: “Βγάζω το καπέλο σε όλους τους παίχτες και όλο το επιτελείο”

July 11, 2018
4 Shares 125 Views

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απένειμε ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Γάλλος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες και τους συνεργάτες του για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και παραδέχθηκε ότι θέλει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Euro 2016.

“Είναι κάτι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, που είναι νεαροί, αλλά έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα. Ήταν δύσκολο απόψε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως το Βέλγιο, όμως το γκολ μας έκανε καλό. Σκόραρε ένας αμυντικός μας. Έπρεπε να δουλέψουμε όλοι αμυντικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί λίγο περισσότερο τα μειονεκτήματά τους στον αγώνα. Όμως, βγάζω το καπέλο σε όλους τους παίκτες και όλο το επιτελείο.

Θα αγωνιστούμε στον φετινό τελικό. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για την ομάδα. Είμαστε 49 μέρες μαζί, πολλά πράγματα συνέβησαν που είναι δύσκολα, όμως έτσι είναι η ζωή στις αποστολές. Και προσθέτω όλο το επιτελείο, που είναι 20 άτομα, όλοι το αξίζουν. Τα παιχνίδια ανήκουν στους παίκτες κι αν είμαστε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι χάρη σ’ αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Τον τελικό πριν από δύο χρόνια στο Euro 2016 δεν τον έχω χωνέψει ακόμα, οπότε θα δούμε αύριο ποιος θα είναι στον τελικό”, ανέφερε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Leave a Comment

Your email address will not be published.