Αλαφούζος : «Είναι θέμα ημερών η αλλαγή ιδιοκτησίας»

June 29, 2018
463 Views

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονσγκσάντ θα ολοκληρωθεί άμεσα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αλλάξει χέρια μέσα στα επόμενα 24ωρα. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε βέβαια προβληματισμός σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, όμως η πλευρά του νυν ισχυρού άνδρα της ομάδας είναι αισιόδοξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αλαφούζος μίλησε στους στενούς του συνεργάτες τονίζοντας τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, Παρασκευή αναμένονται στην Αθήνα οι άμεσοι συνεργάτες του Παϊρότζ προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την οριστικοποίηση του deal. Οι δύο άνδρες έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και μάλιστα χθες είχαν μιλήσει μέσω τηλεφώνου ώστε να ρυθμιστούν ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν στην αγοραπωλησία της πράσινης ΠΑΕ.

Τα τωρινά δεδομένα θέλουν τον Παϊρότζ να βρίσκεται την Τρίτη στη χώρα μας, συνεπώς η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.