Μαραντόνα: «Θέλω συνάντηση με τους διεθνείς, είμαι οργισμένος»

June 25, 2018
265 Views

Οργισμένος με την παρουσία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου θέλει να συναντηθεί και να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της “αλμπισελέστε” πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Νιγηρία.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θέλει να αναλάβει δράση ώστε να αφυπνίσει τους παίχτες και να πάρουν μία νίκη, που συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Κροατία-Ισλανδία, θα τους στείλει στην επόμενη φάση.

Ακόμα, ο «Θεός» εξέφρασε την οργή του για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

«Θα ήθελα να έχω μία συνάντηση μαζί τους. Μαζί με τους Πουμπίδο, Γκοϊκοετσέα, Κανίγια, Τρόλιο, τον Βαλντάνο ακόμα και τον Πασαρέλα αν θέλει να έρθει.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας. Από εδώ που είμαστε, μας πονάει πολύ να βλέπουμε την Κροατία να μας βάζει τρία γκολ και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Είμαι οργισμένος, γιατί όποιος και αν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορεί να τη βλέπει να συντρίβεται από έναν αντίπαλο, που δεν είναι ούτε η Γερμανία, ούτε η Βραζιλία, ούτε η Ολλανδία ή η Ισπανία.

Υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ολοι απόρησαν όταν είδαν τον Σαμπάολι να φτάνει με υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς. Νομίζω ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας από μέρους του Τάπια», δήλωσε ο Ντιεγκίτο.