Γ.Σ. στις 6 Ιουλίου και αύξηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ

June 14, 2018
568 Views

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και, όπως ήταν αναμενόμενο ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα της την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ μέχρι του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Επί της ουσίας, η εν λόγω εξέλιξη σημαίνει και το… άνοιγμα του δρόμου προς τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, προκειμένου ο Ταϊλανδός επενδυτής να γίνει αυτός το «αφεντικό» του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:
A. Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ
Β. Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου
Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο.

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό.

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ».