Ανσαριφάρντ: «Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό…»

June 5, 2018
539 Views

Στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για άλλη ομάδα αναφέρθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με δηλώσεις που έκανε σε σάιτ στο Ιράν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα «Iran-varzeshi.com»

Για την σεζόν που τελείωσε πριν από λίγο καιρό: «Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία περήφανη και πολύ ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα, αλλά χάσαμε πολλούς πόντους και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε και ατυχία και έτσι δεν γίναμε ήρωες για τον κόσμο μας».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του: «Η… δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα».

Για τις σκέψεις που κάνει ο ίδιος: «Αυτό το διάστημα είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Στην Ρωσία θα έχω την εμπειρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ με το Ιράν. Πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα και το πως θα πετύχουμε. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Έχω πολύ χρόνο να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου. Αυτό το διάστημα όμως σκέφτομαι μόνο την εθνική του Ιράν».