ΑΕΚ : Ανοικτό του Μασούντ λόγω Ουζουνίδη

May 29, 2018
580 Views

Είχε προσπαθήσει επανηλλειμένως να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Ήταν άλλωστε από τους παίκτες που ξεχώριζε από τον Πανιώνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ έχει μπροστά του πολύ δουλειά για να αποφασίσει πρωτίστως για το ρόστερ που βρίσκει, μέσα σε αυτό και για το μέλλον του Μασούντ που με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν την έλευση του νέου τεχνικού ήταν «τελειωμένος».

Το συμβόλαιο του Ιρανού μέσου τελειώνει τον Ιούνιο και ήταν σίγουρο πως δεν επρόκειτο να ανανεώσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Όλα αυτά με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι προπονητής της ΑΕΚ.

Τώρα με τον Ουζουνίδη στον πάγκο της ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν. Ο Ουζουνίδης τον ήθελε διακαώς στον Παναθηναϊκό όμως τότε δεν υπήρχαν οι (οικονομικές) προϋποθέσεις για να τον αποκτήσει.

Τώρα απλά χρειάζεται να ικανοποιηθεί στο συμβόλαιο του ο Μασούντ που είναι ελεύθερος, εφόσον βεβαίως ο Ουζουνίδης κρίνει πως ακόμη και τώρα στα «τελειώματα» της καριέρας του ο Ιρανός μπορεί να είναι χρήσιμος για την ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει.