Ο Πρίγιοβιτς φεύγει μόνο με τη ρήτρα: 10.000.000 €

May 22, 2018
193 Views

Οπως προκύπτει και από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ακριβότερο παίκτη του ρόστερ και το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Την ώρα που ο Σέρβος επιθετικός ετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αραβικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο Δικέφαλος αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για να συζητήσει για πιθανή παραχώρησή του! Ποσό διόλου τυχαίο, βεβαίως, καθώς είναι αυτό που έχει μπει ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Σέρβου «φονιά».

Σύμφωνα με του σάιτ «alriyadh.com», η Αλ Νασρ επέμεινε για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, Αχμέντ Αλ Μπρεΐκι, ήταν αυτός που αποκάλυψε τις απαιτήσεις της διοίκησης Σαββίδη για τον παίκτη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος αρνήθηκε πριν λίγο καιρό πρόταση ύψους 4,5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Σέρβου επιθετικού, ενώ μερικούς μήνες νωρίτερα είχε αρνηθεί πρόταση 8 εκ. ευρώ από την Κίνα!

Με λίγα λόγια, ο «Πρίγιο» μπορεί να φύγει μόνο εάν καλυφθεί η ρήτρα και με κανέναν άλλον τρόπο.

Leave a Comment

Your email address will not be published.