Το παλεύει ο Νταμπίζας για Λουντ

May 22, 2018
182 Views

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης επιθυμούν σφόδρα την παραμονή του Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός με τη σύντροφό του λατρεύουν την Ελλάδα, αλλά ο ίδιος πλέον έχει το μυαλό του στην Αγγλία. Εκεί ονειρεύεται ν’ αγωνιστεί και δεν έχει αντίρρηση να πάει ακόμα και σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, αρκεί και ο ίδιος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η ομάδα να έχει βλέψεις ανόδου. Ειδικά μετά τα όσα μετέφερε την περασμένη Πέμπτη στο «Γ. Καλαφάτης» ο Νταμπίζας για νέα μείωση του μπάτζετ, αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό ν’ αποδυναμωθεί κι άλλο και να μην έχει κίνητρο για κάποιον υψηλό στόχο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Λουντ να μείνει. Γνωρίζει ότι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά ελπίζει να τα καταφέρει, διότι με την παραμονή του Λουντ λύνονται τα χέρια σε έναν βαθμό και του Γιώργου Δώνη. Ο 49χρονος τεχνικός αρέσκεται να χρησιμοποιεί το 4-3-3 και Φινλανδός μπορεί να παίξει και εσωτερικός μέσος και ακραίος στο συγκεκριμένο σύστημα.

Οσον αφορά τον Χρήστο Δώνη, υπήρξε και χθες επικοινωνία με τον ατζέντη του Αντώνη Αποστολόπουλο. Υπάρχουν σχεδόν σε όλα συμφωνία κι απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η παραμονή του 24χρονου παίκτη για τα επόμενα 2+2 χρόνια (θα γίνει μετατροπή μετά τον πρώτο χρόνο).

Leave a Comment

Your email address will not be published.