«Ο Ρούντι Γκαρσία ονειρεύεται τον Μανωλά στη Μαρσέιγ»

May 21, 2018
178 Views

«Ο Ρούντι Γκαρσία θέλει να εντάξει τον Κώστα Μανωλά στο ρόστερ της Μαρσέιγ». Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ηλεκτρονική σελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L’ Equipe, υποστηρίζοντας ότι ο Γκαρσία θα προσπαθήσει να ενισχύσει την άμυνά του, που δέχθηκε 47 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των Μασσαλών ψάχνει την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της γαλλικής ομάδας, προκειμένου τη νέα σεζόν να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση από την τέταρτη στην Ligue 1, αλλά και αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος, προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο τελευταίος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ, Αιμέν Αμπντενούρ, δεν βρίσκεται πλέον στα σχέδια του Γκαρσιά, ενώ στο τέλος του συμβολαίου του είναι και ο Ρολάντο.

«Ο Ρούντι Γκαρσιά έχει μία μεγάλη ιδέα στο κεφάλι του. Ο προπονητής της Μαρσέιγ ονειρεύεται τον παίκτη της Ρόμα, Κώστα Μανωλά, που γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην ιταλική ομάδα. Πάντως είναι μία δύσκολη υπόθεση λόγω της αξίας του που φτάνει τα 35 εκατ ευρώ. Επίσης η Μαρσέιγ, θα πρέπει να είναι προσεκτική με το οικονομικό fair play, μιας και θα πρέπει να πουλήσει πριν αγοράσει αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε η εφημερίδα.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Μανωλάς θα βρει εκεί τον Κώστα Μήτρογλου, σε περίπτωση που η Μαρσέιγ δεν τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Leave a Comment

Your email address will not be published.