Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μολέδο!

May 21, 2018
173 Views

Ο Βραζιλιάνος στόπερ εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων» για την άμυνα και θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή για να αναλάβει ηγετικό χαρακτήρα στην τετράδα μπροστά από τον τερματοφύλακα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του από την Ιντερνασιονάλ.

Πάντως, το… έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο δυναμικός στόπερ είναι από τους βασικούς συντελεστές για την ομάδα της πατρίδας του στη φετινή σεζόν, ενώ οι Βραζιλιάνοι δεν δείχνουν διάθεση να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα, χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι απαιτήσεις της «Ίντερ» είναι ιδιαίτερα υψηλές, παρά το γεγονός πως απέκτησε τον παίκτη με μόλις 250 χιλιάδες ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» φέρεται πως έχουν βάλει ρήτρα για την επιστροφή του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ελλάδα και αναμένεται να διεκδικήσουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος πάρει μεταγραφή σ’ άλλον σύλλογο της χώρας μας.

Leave a Comment

Your email address will not be published.