“Να επαναφέρουμε τον ΠΑΟ σε υψηλό επίπεδο”

May 6, 2018
573 Views

Λίγη ώρα μετά το πολύωρο ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μίλησε δίνοντας ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων του ιδίου, αλλά και των υπολοίπων μελών που συγκροτούν το fund “Pan Asia” για το πρότζεκτ τους γύρω από τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στο contra.gr:

Είμαι αισιόδοξος. Είναι αλήθεια πως πήγαμε καλά και είμαι αισιόδοξος. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζο.

Σαφώς και πρόκειται για μία σύνθετη συζήτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε πια πολύ κοντά.

Καταλαβαίνουμε τι θέλουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, καταλαβαίνουν τι θέλουμε εμείς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για μένα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, δεν είναι “δικά” μας θέματα. Και δεν είναι μόνο “θέματα” του ιδιοκτήτη.

Αλλά, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να δουλέψουν όλοι μαζί για να δουν πως μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καλύτερες συνθήκες, όχι μόνο για ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τη χώρα“.

Αναλύοντας τις σκέψεις του και το πλάνο που έχει συγκροτήσει μαζί με το υπόλοιπο fund, ο Πιεμπονγκσάντ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επενδύσει στη χώρα μας, αλλά και το πώς θέλει να δει τον Παναθηναϊκό σε λίγα χρόνια.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική χώρα στην Ευρώπη κι αν δουλέψεις σωστά και με ακρίβεια, μπορείς να “χτίσεις” κάτι που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και να το ανεβάσεις σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Αυτή είναι και η δουλειά μου.

Θα κάνω το καλύτερό μου για να το υποστηρίξω όλο αυτό. Ξέρετε όλοι εκπλήσσονται γιατί έδειξα ενδιαφέρον να επενδύσω στην Ελλάδα, ενώ συνήθως οι επενδύσεις που κάνουμε είναι στη Μεγάλη Βρετανία. Όμως ως επαγγελματίας και με όλη την καλή διάθεσή μου, βλέπω ότι ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο όνομα και αν γίνει η σωστή, η κατάλληλη επένδυση και έρθουν και καλοί παίκτες στην ομάδα, μπορούμε να τον επαναφέρουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο“.

Σχετικά με το πόσο σημαντικό εμπόδιο μπορεί να αποτελέσει για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του μαζί με το υπόλοιπο fund το γεγονός πως μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Super league, ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θα έχει σημαντικούς περιορισμούς στις μεταγραφές του και παράλληλα θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς, ο Ταϊλανδός επεσήμανε:

Η δική μου άποψη πάνω σ’ αυτό, είναι η εξής: Αν παρουσιάσεις ένα καλό πλάνο, λίγο αργότερα θα δείξουν όλοι κατανόηση σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να παρουσιάσεις. Όλοι γνωρίζουν πως κινούμαστε σε απόλυτα επαγγελματικά στάνταρ, ο τρόπος δουλειάς μας είναι επαγγελματικός και θα το δείξουμε αυτό και με τις πράξεις μας. Όλα τα θέματα μπορούν να επιλυθούν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω σ’ αυτό“.