Πρώτος υποψήφιος για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Μολέντο!

April 26, 2018
219 Views

Στο προσκήνιο ο Μολέντο για τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται ότι οι Πειραιώτες, σε συνεργασία με τον νέο τους προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, έχουν κάνει focus σε περιπτώσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας. Αυτή που βρίσκεται σε περίοπτη θέση, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» είναι του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, που υπέγραψε στην Ιντερνασιονάλ τον περασμένο χειμώνα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς επέστρεψε πρόσφατα στην πατρίδα του και μάλιστα λογίζεται για βασικός και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Πάντως, η «Sportime» αναφέρει ότι ο Μολέντο είναι κοντά στους «ερυθρόλευκους» και ότι δεν απέχει πολύ, τόσο η συμφωνία με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του. Ίδωμεν…

Από εκεί και πέρα, ψηλά στη λίστα είναι και ένας συμπατριώτης του, αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το βιογραφικό του. Δηλαδή, αν αγωνίζεται στην Ευρώπη (πάντως έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά γήπεδα) ή στη χώρα του… καφέ. Σίγουρα ο 47χρονος τεχνικός θα τσεκάρει και παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία και ο Πεδράο (Γκιμαράες), που έχει συμβόλαιο επίσης μέχρι το 2020, αλλά και ο Τζουμπάλ (Γκιμαράες, δανεικός από την Αρούκα), με τους οποίους έχει συνυπάρξει στην πρώην ομάδα του, αναμένεται να απασχολήσουν.

Leave a Comment

Your email address will not be published.