Νέο μεταγραφικό απόκτημα ετοιμάζει ο Klopp

April 16, 2018
4 Shares 219 Views

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί τον μέσο της Νάπολι Πιότρι Ζιλινσκι πριν από πιθανή προσφορά το καλοκαίρι, σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία.

Ο Jurgen Klopp λέγεται ότι είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του 23χρονου διεθνούς μέσου πριν ακόμα αναλάβει τα ηνία του Anfield.

Οι Reds σκέφτονται να κάνουν προσφορά για τον άσο της Napoli όταν ανοίξει το παράθυρο μεταφοράς εντός καλοκαιριού.

Ο Zielinski της Νάπολη αυτή τη σεζόν, σκόραρε επτά γκολ παρέχοντας σημαντική βοήθεια με 38 εμφανίσεις στη Serie A.

Εν τω μεταξύ, περαιτέρω αναφορές στην Ιταλία ισχυρίζονται ότι οι Κόκκινοι θα πρέπει να πληρώσουν 57.000.000 για να προσγειώσουν τον πολωνικό άσο αυτό το καλοκαίρι.

Η τρέχουσα σύμβαση του Zielinski στη Νάπολι διαρκεί μέχρι το 2021 και η συμφωνία ανέρχεται σε ρήτρα απελευθέρωσης 57,2 εκατομμυρίων.

Αλλά η Λίβερπουλ λέγεται ότι είναι πρόθυμη να διαθέσει το πόσο αυτό για έναν παίκτη που πρόσφατα συγκρίθηκε με τον αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, Kevin De Bruyne, από τον μύθο της Πολωνίας, Zbigniew Boniek.

Τον παρακολουθούσα να παίζει όταν ήταν δεκαέξι και αμέσως σκέφτηκα αυτός είναι ένας εξαιρετικός παίκτης “,” είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίχτης της Γιουβέντους και Ρομά Boniek.

“De Bruyne; Είναι διαφορετικοί παίκτες, σαφείς, αλλά ίσοι στην ικανότητα να επηρεάζουν μια ομάδα.”

“Όμως, για την ποιότητα, ο Piotr είναι ανώτερος σε μένα. Περιμένω πολλά απο αυτόν, αλλά ας του δώσουμε ένα χρόνο ή δύο το πολύ και θα το συνειδητοποιήσουμε.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.