Τα είπαν με Λουτσιάνο στον ΠΑΟ

March 13, 2018
129 Views

Συνάντηση με άνθρωπο του γραφείου που εκπροσωπεί τον Λουτσιάνο είχαν σήμερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ντανίλο Σίλβα ήρθε στη χώρα μας για να μιλήσει με την ομάδα για τον πελάτη του. Στη συνάντηση, η πλευρά του Βραζιλιάνου αναφέρθηκε στις οφειλές προς το πρόσωπό του (ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πληρωθεί και είναι ο μόνος που δεν έχει πάρει τη δόση του Οκτωβρίου) και θέλησε να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις των «πράσινων».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Παναθηναϊκό τονίστηκε πως σύντομα θα μπουν χρήματα στον λογαριασμό του Λουτσιάνο, ενώ δεν έγινε η παραμικρή αναφορά για σπάσιμο συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Είναι, όμως, πιθανό, ο Παναθηναϊκός να ζητήσει τροποποίηση συμβολαίου, ώστε ο παίκτης να συμφωνήσει με ένα μικρότερο ποσό, καθώς οι 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα είναι χρήματα που δεν «αντέχουν» τα πράσινα ταμεία. Αύριο θα γίνει μια νέα συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα της Αλ Αϊν και τις οφειλές προς τον Παναθηναϊκό (720.000 ευρώ), η ομάδα δεν έχει ειδοποιήσει το «τριφύλλι» για το παραμικρό, παρά την επιστολή που έστειλε η πράσινη ΠΑΕ, με την οποία ζητάει ενημέρωση μέχρι την Τετάρτη, σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ.

Στην ΠΑΕ δεν είχαν την παραμικρή ενόχληση από την Αλ Αϊν, γεγονός που έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και φυσικά τους δυσκολεύει στην προσπάθεια που κάνουν να κλείνουν τρύπες.

Leave a Comment

Your email address will not be published.