Για Άντερλεχτ και Οφόε γράφουν στο Βέλγιο

February 19, 2018
4 Shares 282 Views

Στην Άντερλεχτ θέλουν να ενισχυθούν ενόψει της νέας σεζόν και η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be έχει κάνει κατά κάποιον τρόπο ενός είδους αναφορά σχετικά με το ποιους παίκτες θα μπορούσε να αποκτήσει, ώστε να γίνει πιο δυνατή.

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία γράφονται, είναι και αυτό του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα αποκτηθεί ή ότι θα γίνει κρούση.

Με το κείμενο για τον Οφόε να γράφει τα εξής: «Στην Άντερλεχτ λείπει κάποιος που να δίνει βάθος στο παιχνίδι του, αλλά και που να έχει ιδέες. Ο παίκτης σκέφτηκε να φύγει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, καθώς η οικογένειά του δεν ένιωθε ασφαλής, λόγω των διαρρήξεων. Φυσικά, όμως, δεν θα είναι φτηνός», σημειώνει το κείμενο.

Από εκεί και πέρα, μερικά άλλα ονόματα που γράφονται πως αν αποκτηθούν από την Άντερλεχτ, θα κάνουν αίσθηση, είναι οι Ντιομερσί Μποκανί, που κόπηκε από τον Ολυμπιακό στα ιατρικά, αλλά και ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που ακούγεται κατά καιρούς για τον Θρύλο, αλλά δεν προχωρά το θέμα, προφανώς γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Leave a Comment

Your email address will not be published.