Επιστρέφει σε Κρήτη και Ιόνιο η κρουαζιέρα των οργίων (Photos)

February 19, 2018
4 Shares 505 Views

Οταν διοργανώθηκε το πρώτο πάρτι swingers στην Κρήτη, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, γεγονός απόλυτα αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς τις παραδόσεις και τα ήθη της Μεγαλονήσου.

Λίγα χρόνια μετά, οι swingers εμφανίζονται σε όλη την Ελλάδα και το kinky παιχνίδι με σκοπό την ανταλλαγή συντρόφων γίνεται ολοένα και πιο δελεαστικό για πολλά ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία.

Ενα από τα πρακτορεία που δι οργανώνουν αυτές τις, αν μη τι άλλο,… τολμηρές διακοπές είναι το ολλανδικό SDC, το οποίο ετοιμάζει νέα κρουαζιέρα στην Κρήτη με 200 ζευγάρια να συγκεντρώνονται για ημέρες και νύχτες οργίων σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού. Στη σχετική ιστοσελίδα καταγράφονται όλες οι σχετικές λεπτομέρειες, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Οι 400 swingers θα βρίσκονται στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου,ωστόσο η συνάντηση αυτή δεν συνιστά κάποια έκπληξη, αφού αποτελεί πλέον… θεσμό.Το νέο είναι πως τα clubs αυτά χρησιμοποιούν και… γιοτ εκτός πρωτεύουσας!

Ενα από αυτά βρίσκεται στην Κέρκυρα. Στη ίδια σελίδα, την SDC, εμφανίζεται η εξής πρόταση: «Swinger Holidays – Kerkyra».

«Ερωτικές διακοπές σε ένα γιοτ 55 μέτρων στα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας. Επισκεφτείτε μας στην κρουαζιέρα με τους swingers μαζί με ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Θα κάνουμε ιστιοπλοΐα στο Ιόνιο…»

Leave a Comment

Your email address will not be published.