Δικαστική διαμάχη της Νότιγχαμ με τον πρώην ιδιοκτήτη της

February 14, 2018
4 Shares 217 Views

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Φαουάζ αλ Χασαουί. Ο αγγλικός σύλλογος κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην ιδιοκτήτη του για χρήματα που θεωρεί ότι οφείλει, με τον επιχειρηματία από το Κουβέιτ να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι σε εκείνον οφείλονται χρήματα.

Το νομικό γραφείο “Browne Jacobson LLP” που έχει προσλάβει η ομάδα της Championship επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, αν και αρχικά η Νότιγχαμ επιχείρησε να κρατήσει μυστικό το ζήτημα.

Σε δήλωση στη “Nottingham Post“, το γραφείο υποστηρίζει:

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ανοίξει νομικές διαδικασίες ενάντια στον κ. Αλ Χασαουί και σχετιζόμενη πλευρά, αξιώνοντας διάφορα ποσά που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα και οφείλονται από την ολοκλήρωση της πώλησης του συλλόγου τον Μάιο του 2017. Ο κ. Αλ Χασαουί έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον σύλλογο ως απάντηση. Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή για τον σύλλογο να σχολιάσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες μέχρι την επίλυση της υπόθεσης”.

Ο Αλ Χασαουί ήταν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι το περσινό καλοκαίρι, όταν και πούλησε τις μετοχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα του αγγλικού ΜΜΕ, δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Leave a Comment

Your email address will not be published.