Τι ζήτησαν από Αλαφούζο Ουζουνίδης-Διαμαντόπουλος

January 27, 2018
582 Views

Μια σειρά από προτάσεις/αιτήματα που θεωρούν αναγκαίο να ικανοποιηθούν προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βγάλει τη φετινή σεζόν και να προετοιμάσει την επόμενη έθεσαν στον Γιάννη Αλαφούζο οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής μετέφεραν τις δικές τους θέσεις που κινήθηκαν, όπως αναφέρει η Live Sport, σε τέσσερις άξονες. Πρώτον, ζήτησαν ενότητα και συσπείρωση, δεύτερον, να ξεκαθαριστεί πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει μέχρι το τέλος της σεζόν, τρίτον, να καθοριστεί το μπάτζετ για την επόμενη από τώρα, και τέταρτον, να καταβληθεί άμεσα μέρος των οφειλομένων σε εργαζόμενους και στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρχει καλύτερο κλίμα σε όλη την οικογένεια του συλλόγου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη κατ’ ιδίαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.