Αντιστέκεται για Οτζίτζα ο Ολυμπιακός

December 14, 2017
558 Views

Είναι αλήθεια πως ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική και κατ’ επέκταση αγωνιστική κατάσταση μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και ότι παρουσίασε τάσεις φυγής.

Η Σπόρτινγκ, αλλά κι αρκετές ακόμη ομάδες από την ιβηρική και όχι μόνο, έχουν βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τον Βέλγο και βλέποντας πρόσφορο έδαφος από πλευράς παίκτη είναι αποφασισμένες να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προβάλουν σθεναρή αντίσταση με στόχο να κρατήσουν τον παίκτη τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, κάτι που έχει ζητήσει και ο Τάκης Λεμονής. Άλλωστε πρόκειται για βασικότατο παίκτη της ομάδας και αναμφίβολα την πιο πετυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τη Λέγκια.

Ίσως υπέρ της παραμονής του παίκτη να λειτουργήσει και η προοπτική του Μουντιάλ, καθώς ο Οφόε πιθανώς να μη ρισκάρει να πάει σε μία ομάδα όπου δεν θα έχει θέση βασικού και να προτιμήσει τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται συνεχώς, προκειμένου να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.