Προς διαζύγιο με Τσάβες

December 6, 2017
5 Shares 329 Views

Οι μέρες περνάει και ο Αντρές Τσάβες όχι μόνο δεν επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά με την στάση του δείχνει πως δεν σκοπεύει κιόλας να γυρίσει πίσω.

Πρόκειται για μια αρκετά δαπανηρή μεταγραφή, η οποία δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο εάν οι δύο πλευρές πάρουν άμεσα διαζύγιο, τότε θα μειωθεί το κόστος κατά πολύ.

Πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να καταβάλει 1.350.000 ευρώ για να αγοράσει και το υπόλοιπο 50% του παίκτη (το καλοκαίρι που μας πέρασε απέκτησε το 50% από την Μπάνφιλντ και την Μπόκα έναντι 1.350.000), ωστόσο αυτό θα συνέβαινε υπό δύο προϋποθέσεις:

Εάν ο Τσάβες έπαιζε στο 60% των επίσημων παιχνιδιών του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2016 – 2017 και εάν θα κατάφερνε να σκοράρει περισσότερα από 15 γκολ στις διοργανώσεις που θα συμμετείχε.

Από την στιγμή που οι δύο πλευρές οδεύουν σε διαζύγιο, δεν θα εκπληρωθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι, παρόλα αυτά θα πρέπει να δοθεί κανονικά 1.350.000 που είχε συμφωνηθεί για το περασμένο καλοκαίρι, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν επιθυμεί να τον επανεντάξει στο ρόστερ της.

Όσον αφορά τον Τσάβες που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έναντι 750.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει σκληρό πόκερ ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και του Αθηναϊκού συλλόγου, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε καταγγελίες και από τις δύο πλευρές.

Όπως και να έχει σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός γλιτώνει το 1.350.000 ευρώ που θα έπρεπε να δώσει το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει να διαπραγματευτεί για το συμβόλαιο του παίκτη και να βρει τα χρήματα για να αποπληρώσει τις ομάδες από την Αργεντινή.

Leave a Comment

Your email address will not be published.