Ζήτησε συγγνώμη ο Βράνιες από Χιμένεθ και συμπαίκτες

November 14, 2017
213 Views

Συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο φιλικό της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, ζήτησε ο Ογκνιέν Βράνιες, τόσο από τον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και από τους συμπαίκτες του, πριν την έναρξη της αποψινής προπόνησης.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε παραφεθρεί για ακόμα μία φορά, τα άκουσε από τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο, κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει να συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του και να έχει υποδειγματική συμπεριφορά από εδώ και στο εξής.

Ο Βράνιες πριν την έναρξη της προπόνησης, πήγε στο γραφείο του Χιμένεθ, όπου παραδέχθηκε ενώπιον του προπονητή της ΑΕΚ ότι η συμπεριφορά του ήταν λανθασμένη και ζήτησε «ειλικρινά συγγνώμη». Ο 54χρονος προπονητής αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Βράνιες και πλέον και αυτό το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Ωστόσο στον Βράνιες έγινε ξεκάθαρο πως δε θα του επιτραπεί να συμπεριφερθεί ανάλογα στο μέλλον και αν δεν κρατήσει το λόγο του οι κυρώσεις θα είναι άμεσα και μεγάλες.

Στη συνέχεια ο Βράνιες πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε συγγνώμη και από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του. Το θέμα Βράνιες στην ΑΕΚ κλείνει ως έχει, χωρίς δηλαδή κάποια επιπλέον «καμπάνα», όμως είναι ξεκάθαρο πως δε θα υπάρξει επόμενη φορά.

Leave a Comment

Your email address will not be published.