Καθαρές οι εξετάσεις του Σάκχοφ

April 14, 2017
507 Views

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν σήμερα και θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Εβγέν Σάχοφ και ο Ουκρανός όταν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση: Η αποφόρτιση του Πάσχα

“Λίγο πριν το τελευταίο και κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία για την τελευταία τους ανάσα λόγω του Πασχαλιάτικου διήμερου ρεπό.

Το πρωί της Μ. Παρασκευής ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο κι ασκήσεις κατοχής. Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών και στη συνέχεια έκαναν αποκατάσταση. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έμεινε στο γυμναστήριο για ποδήλατο, πισίνα και θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στη Λεωφόρο. Η ακτινογραφία του  Εβγέν Σάκχοφ ήταν καθαρή, ωστόσο ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά έμεινε το γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση και αποθεραπεία.  Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:30”