Σκίμπε: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

March 25, 2017
446 Views

Ο Μίκαελ Σκίμπε θέλει η εθνική, στις Βρυξέλες, να δείξει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής (Σάββατο) αναμέτρησης με το Βέλγιο. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2018. Όπως ανέφερε, ο Γερμανός, «δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα αλλά και στο πως θα σκοράρουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού εκλέκτορα: «Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.

Αύριο θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Τι δεν θέλει να δει: «Αυτό που δεν θέλω είναι η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε».