Η Ρεάλ «χτυπημένη» από τον «ιό της FIFA»

March 20, 2017
505 Views

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι αναγκασμένος να αποχαιρετήσει περισσότερους από τους μισούς παίκτες του μέχρι τις 30 Μαρτίου. Η Ρεάλ  Μαδρίτης είναι και πάλι μία από τις ομάδες με τους περισσότερους παίκτες που επηρεάζεται από τον «ιό τη FIFA», τα διεθνή παιχνίδια , αφού 16 ποδοσφαιριστές της  θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν στις χώρες καταγωγής τους για να παίξουν φιλικούς αγώνες και προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

«Παρόντες θα είναι λίγοι παίκτες. Μερικοί θα παίξουν σημαντικό παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες του. Δεν θα μπορέσουν να ξεκουραστούν. Όταν επιστρέψουμε, θα έχουμε εννέα παιχνίδια σε 25 μέρες», είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Αυτό που  προβληματίζει περισσότερο τον Ζιντάν αφορά τους παίκτες που θα διασχίζουν τον ωκεανό: Κέιλορ Νάβας, Μαρσέλο, Κασεμίρο και Χάμες.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ θα ταξιδέψει στην Κόστα Ρίκα για τα παιχνίδια με το Μεξικό και την Ονδούρα και θα χρειαστεί να  κάνει 22.200 χιλιόμετρα. Οι Βραζιλιάνοι ταξιδεύουν προς το  Μοντεβιδέο και θα επιστρέψουν  στο Σάο Πάολο για να αντιμετωπίσουν την Παραγουάη, ταξιδεύοντας περίπου 20.000 χιλιόμετρα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, εν τω μεταξύ, θα είναι ο Μαδριλένος που θα διανύσει τα λιγότερα χιλιόμετρα σε όλη τη  Νότια Αμερική, αφού θα χρειαστεί να διανύσει συνολικά 18.000 χιλιόμετρα.