Τζήλος: «Έχω κάνει λάθος, ζητάω συγγνώμη»

February 5, 2017
562 Views

Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι με τα όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο από τον Αθανάσιο Τζήλο και τους βοηθούς του στους «Ζωσιμάδες».

Μάλιστα κατά την αποχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια έπειτα από το πρώτο 45λεπτο, άνθρωποι των «πράσινων» πλησίασαν τον ρέφερι και του τα έψαλλαν για το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΣ αλλά και για το χτύπημα εκτός φάσης του Καρανίκα στον Μπεργκ που είχε προηγηθεί.

«Είναι σκάνδαλο το γκολ που μέτρησες. Είναι ένα μέτρο οφσάιντ. Τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν τα είδες; Δεν είδες την κόκκινη του Καρανίκα; Δεν είδες τίποτα;», του έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ο Τζήλος όπως φάνηκε από την απάντησή του δεν είχε καταλάβει ότι ο Κόντε που είχε συμμετοχή στην φάση ήταν εκτεθειμένος. «Γιατί είναι οφσάιντ;» τους απάντησε για να συνεχίσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού λέγοντάς του: «Γιατί ο σκόρερ είναι οφσάιντ». Τότε ο διαιτητής τους απάντησε: «Αν έχει συμμετοχή στην φάση ο Κόντε τότε έχω κάνει λάθος».

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ο Τζήλος προφανώς είδε φωτογραφίες και βίντεο της φάσης του γκολ των γηπεδούχων κι επιστρέφοντας στον αγωνιστικό χώρο είπε στους Μαρίνο Ουζουνίδη, Σπύρο Βλάχο, Χρήστο Καραβουνίδη και σε τρεις-τέσσερις παίκτες των πράσινων τους οποίους βρήκε στην φυσούνα: « Σας ζητάω συγγνώμη. Έχω κάνει λάθος στο γκολ, ήταν οφσάιντ κι έχετε δίκιο»!

«Τι να την κάνουμε την συγγνώμη όταν έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει;», ήταν η απάντηση που πήρε από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού μετά την παραδοχή του λάθους του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο βοηθός Ιορδάνης Δημητριάδης πλησίασε ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους είπε πως ήταν λάθος του που μέτρησε το γκολ του Κόντε.